Veelgestelde vragen 

Vragen ? Over uw tuin? Over een probleem in uw tuin? Over uw tuindroom? Over ons bedrijf? 

Lees hieronder de veelgestelde vragen door en vind mogelijk een antwoord.


Ik wil alleen maar een tuinontwerp laten maken en de tuin daarna zelf aanleggen. Kan dit?

Dat kan. U schakelt ons in voor een tuinontwerp en desgewenst een beplantingsplan. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek ter plaatse. Lees hier meer over uw tuinontwerp.


Waar kan ik op besparen bij de aanleg van een tuin?

Het is niet aan te raden om te beknibbelen op de kwaliteit van de materiaal en de basis van de tuin. Wel kunt u er voordeel uit halen wanneer u zelf bijv. oude bestrating afvoert en planten rooit.


Hoe gaat het ontwerpen van een tuin in zijn werk?

Lees hier alles over het laten ontwerpen van uw tuin.


Ik wil een hele grote boom laten snoeien. Doen jullie dit ook?

Onze hoveniers zijn breed inzetbaar voor werkzaamheden in de tuin, maar natuurlijk hebben wij niet overal verstand van of er de juiste gereedschappen. Daarom schakelen wij voor specialistisch werk zoals het snoeien van grote, oude bomen een ervaren boomspecialist.


Ik kan mijn tuin prima onderhouden, maar die hoge haag wordt nu echt een probleem om te snoeien.

Wij kunnen eenmalig de haag flink voor u inkorten zodat u zelf de komende jaren de haag weer kunt onderhouden. Natuurlijk zorgen wij ook voor het afvoeren van het snoeimateriaal. Lees bij het tuinonderhoud meer over de mogelijkheden.


Mijn gras groeit slecht. Weet u een oplossing?

De oorzaak van een slechte groei van gras is vaak een combinatie van factoren. Wij helpen u met het vaststellen van deze factoren en verhelpen deze met een aangepaste bemesting of grondverbetering.


Krijg ik garantie op mijn aangelegde tuin?

U bent verzekerd van 1 jaar garantie op alle werkzaamheden en materialen. Zo heeft u de zekerheid dat uw tuin gegarandeerd vakwerk is. De oplevering van een tuin wordt schriftelijk vastgelegd in een opleveringsformulier. Hierin worden eventuele aandachtspunten en de voorgenomen acties in overleg met u beschreven. De nazorg wordt vervolgens in onze planning opgenomen.


Antwoord niet gevonden? Mail uw vraag naar: info@habohoveniers.nl